8 Aralık 2012 Cumartesi

YOLLARIMIZ AYRILIYOR..

İçerisi tıkanaraktan basanaraktan dolu bulaşık makineniz bozuluverirse ne yaparsınız?.hiiç siz de bozulursunuz.işte ben de öyle yaptım ;bozuldum, bozuldum..çıkartıp teker teker basaraktan; bade süzerekten yıkadık çaresiz..sonra tamirci geldi ama bir değişiklik yapıp tamirciye tamir ettirmedik.marjinal olduk.sadece baktı ve gitti.sadece göstermek istyorduk.haahaaa ..şaka tabi ..makinemize azcıkın para sıkışmış da..bozukluğu ondanmış..tabi bilirsiniz tamir parası standarttır..ya yeni makinenin yarı parasıdır ya da tam parası:)
Yeni makine almaya karar verdik .zira  makinemiz 11 yıllık tamire hacet yok yani..makinemiz dediğime bakmayın; asla aramızda sıcak bir ev hanımı ve aşık olunan bulaşık makinesi ilişkisi gelişmedi.gelişemedi.ya ben ev hanımı olamadım ya o sevimli hamarat makine olamadı.olmadı mı olmaz işte.bozulsun diye çook baktım gözünün bebeğine ama bozulmadı.bozamadım..bozamadım da  ama doğru da çalıştıramadım..kafasına buyruk çalıştı kendince..bir keresinde hiç unutmam akşam çalıştırıp yattım da sabah kalktım hala çalışıyor.içerisindeki her şey tertemiz olmuş..tabak çanak ne varsa ;üzerindeki  baskı boyayı akıtmış kurtulmuş..ve daha bunun gibi nice maceralar..ve nihayet sonuna geldik.yarın kendisiyle centilmence ayrılacağız.ama ikimizde üzülmeyeceğiz.lakin sevmiyoruz birbirimizi..hiç üzülmeyeceğim.
  Her şey iyi hoş ta yenisini alabilmek o  kadar kolay değil malum.ama zoru başarıp almak zorundayım .onsuz yapamam.şimdi yeni bir macera başlayacak.seçip beğenme faslı.rengi modeli kapasitesi su sarfiyatı ...elektirik tasarruflumu değilmi ?barnak izi bırakıyor mu? sadece balistik mi anlıyor dokunduğumuzu? ışıklımı  ıvırı zıvırı bitince sinyal veriyor mu  yüzsüz yüzsüz? yoksa hanım hanımcık olup sahibesinin verdiğiyle mi yetiniyor? kanaatkar mı ?.cefakar mı ? hamarat mı?..offff..kredi kartına kaç öpücük şeklinde?..bir cumartesimi de bu zıkkım olası makine savaşı kazanacak.hani benim cumartesim tatildi ????hani  bana aitti?????.çay içeceğidim simit yiyeceğidim.açacaktım kollarımı gitme diyecektim.evet ben repliğe bağlar oldum..bana bol şans diliyorum.
Umarım sevgi ve saygının hakim olduğu temiz bir ilişki kurabileceğim  bulaşık makinem olur.

2 yorum:

  1. Renkli serisi yok mu arçelik'in ondan alsanıza ya.Hatta hazır eliniz değmişken bütün serisini alın

    YanıtlaSil
  2. yaaaa şerefsizim aklıma gelmişti:)) aklımdakinide kocamgille paylaştım..hani var ya sizin corç kluni abiniz olan kocam..kendisinin içerisinde kuytularda bir canavar varimiş de benim haberim yokimiş..bana ööle bir baktı ki ..yer yüzü öleee bir bakış görmedi ya da ben o kadar nefret dolu olanına şahit olmadım..sadece gri olanına razı edebildim..

    YanıtlaSil